Oaza

Forum prijateljstva
 
PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  
Oaza

Oaza - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
ZABRANJENO JE:Prijavljivanje pod tuđim nadimkom.Nepristojno ponašanje.Korišćenje vulgarnih reči ili izraza.Omalovažavanje i vređanje učesnika u raspravama, posebno po nacionalnoj, rasnoj, verskoj ili drugoj pripadnosti, ili seksualnoj orijentaciji.Pozivanje na kriminalna i kažnjiva dela, ili podržavanje takvih i sličnih dela.Pozivanje na nasilje Ilegalne aktivnosti, uključujući instrukcije ili diskusije o tome.Klevete ili uznemiravanje.Obelodanjivanje ličnih podataka o ma kom učesniku Foruma bez njegove izričite i javne saglasnosti.Promocija i veličanje nacizma, fašizma, sektaštva i isticanje njihovih obeležja.Omalovažavanje i vređanje živih i mrtvih političara ili javnih ličnosti.Neposredna promocija i veličanje određenih političkih partija, njihovih lidera ili članova.Grubo skretanje sa teme diskusije.Postavljanje kopiranih tekstova od preko 2.000 karaktera.Postavljanje više poruka iste sadržine Korišćenje više različitih nadimaka.Neposredna promocija privatnih firmi, sajtova ili usluga izvan Foruma namenjenih tome Postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije.Otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma.Odgovaranje na uvrede istom merom.Otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom .Otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane.Ometanje normalnog rada Foruma Promocija piratskog softvera ili linkovi ka njemu.Narušavanje autorskih prava, posredno ili neposredno.Promocija pornografskih sadržaja ili linkovi ka njima.Promovisanje ili korišćenje softvera ili servisa za slanje neprikladnog e-mail-a.Promocija zarada u vidu lanaca sreće, piramidalnih i sličnih sistema.Sadržaji koji nisu u skladu sa zakonskim propisima.Sadržaji koji su na bilo koji drugi način neprikladni.Objavljivanje privatne komunikacije jer ona zadire u privatnost učesnika u prepisci, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci.Svaki vid diskriminacije, neposredne ili posredne, po bilo kom osnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta.